BBQ oldalas Varga Roland módra

BBQ oldalas Varga Roland módra

Evezzünk most stílusban egy lazább és kötetlenebb irányba a hedonista világnézeteket valló Bestiával, amely 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit. A Bestia a Bazilika tövében a hazai kézműves sörök előtt tiszteleg kézzel evős magas-kocsmagasztróval. Szortimentjüket a főzdék új generációjával szoros együttműködésben alakították ki, így kínálatukban sok hazai jófajta kézműves sör található. Mert ilyen is kell Budapesten, és persze a sorozatomban is. A borítóképen látható sör pedig senkit ne tévesszen meg: az ételhez – bár sörrel, vagy akár pezsgővel is jól csúszik – én, mint megszoktátok, továbbra is bort ajánlok nektek most. Az étterem konyhafőnöke Varga Roland, aki a városligeti Robinsonban, a Deák téri Terminálban (a helyről anno már ITT írtam) edződött, majd a fővárosból Mádra igazolt az Első Mádi Borházba. Nem mellesleg több, mint másfél évtizeden át Hadzsala Krisztián séftársa is volt. A Bestia “arca” és társtulajdonosa, Wossala Rozina és Roland már régóta ismerték egymást, így amikor Roland távozott Mádról, Rozina azonnal meg is kereste, hogy legyen a Bestia konyhafőnöke.