Citromfüves crème brulée Segal Viktor módra

Citromfüves crème brulée Segal Viktor módra

Segal Viktorral, a magyar vendéglátás központi figurájával, Magyarország egyik legismertebb séfjével és gasztronómiai tanácsadójával folytatódik a Magyarország meghatározó éttermei és séfjei sorozat, akinek jóvoltából egy egyszerűen elkészíthető desszert receptje került fel most az oldalra, amelyhez ismét ajánlok nektek egy kiváló bort. Segal Viktor dolgozott többek között Izraelben, Hollandiában, Franciaországban (2 Michelin-csillagos étteremben), és természetesen több magyarországi étteremben is. Saját honlapján így vall magáról: ”1968-ban születtem, Budapesten, többgenerációs jogász családban. A főzés és a gasztronómia iránti szenvedélyemet korán felfedeztem, így tanulmányaim után egyértelmű volt számomra, hogy ez lesz a választott hivatásom. Pályám során mindig olyan országokban, éttermekben és emberek mellett dolgoztam, akik és amelyek nagy hatással voltak mai gasztronómiai filozófiámra. A nemzetközi környezet és kultúrák sokszínűsége ma is rendkívül fontosak számomra, rendszeresen utazom, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusomat.”