Víztisztító rendszerhez UV technológiájú Csereszűrőbetét eSpring™

Víztisztító rendszerhez UV technológiájú Csereszűrőbetét eSpring™

Méret: 1 darab

Többfokozatú, préselt aktív széntömb csereszűrőbetét, UV lámpával. Élettartama 5000 liter vagy 1 év, attól függően, hogy melyik következik be előbb.
Az eSpring™ Víztisztító rendszer emlékezteti a felhasználót a szűrőbetét cseréjének esedékességére, és csere esetén automatikusan nullázza a számlálót. 
CSAK az eSpring™ Víztisztító rendszerrel használható (100188, 100189 és 301904, 301905). A pult felé, meglévő csaptelepre szerelhető eSpring Víztisztító rendszer terelőszeleppel. Átfolyási sebesség: 3,4 liter percenként. 
 
A Minőségi Garancia meghibásodás esetén a vásárlás dátumától számított 1 éven belül érvényesíthető, amennyiben nem haladta meg a használat a maximális 5000 litert.

Az eSpring™ Víztisztító rendszerhez kínált szűrő egyszerűen beilleszthető az eredeti készülékhez mellékelt gyári szűrőbetét helyére. A szűrőbe épített „intelligens chip” folyamatosan figyeli a rendszer teljesítményét, és az eSpring készülék megvilágított kijelzőjén tájékoztatja a felhasználót a szűrő működéséről vagy a csere esedékességéről.

Minden eSpring Víztisztító rendszer Csereszűrőbetét: 
• Megegyezik az eSpring Víztisztító rendszerhez mellékelt gyári szűrőbetéttel. 
• Szabadalmazott széntömb-szűrője* 160 szennyezőanyag, köztük 145, az egészségre potenciálisan ártalmas szennyezőanyag, például növényvédőszerek, MTBE, ólom és higany mennyiségét csökkenti. 
• UV lámpája a baktériumok, vírusok és ciszták 99,99%-át elpusztítja. 
• Nem vonja ki a vízből az értékes ásványi anyagokat, például a kalciumot és a magnéziumot
• Olaszországi szabadalom